Precíziós mérlegek
 
 

Professzionális precíziós mérlegek

UX Sorozat

Áttekintő táblázat

Mérleg szolgáltatásai

 

nagy serpenyővel

kis serpenyővel

 

 

Műszaki paraméterek
 

 

  Az új UniBloc technológia a gyorsabb és pontosabb mérés kulcsa.

A Shimadzu új felső terhelésű mérlegcsaládját a legkorszerűbbnek számító UniBloc technológiának köszönhetően páratlanul gyors beállás jellemzi kiemelkedő stabilitás és megbízhatóság mellett. A hatékony beépített szolgáltatások széleskörű alkalmazást tesznek lehetővé. Az AUW-D sorozat motoros meghajtású, automatikusan vezérelt belső kalibrációval is rendelkezik.

 

    UniBloc technológia, és ami mögötte van...

    A hagyományos kialakítású elektromágneses belső egységet a Shimadzu egyetlen darabból álló ún. UniBloc modullal váltotta fel. Az áttörést a számítógép-vezérelt szikraforgácsolás megjelenése tette lehetővé. Ez a technológia, melynek bevezetését a Shimadzu az EB-K finommérlegekben már 1989-ben megkezdte, több szempontból is előnyöket kínál a felhasználók számára. A legfontosabbak ezek közül a rövid beállási idő, a kiemelkedő hőmérsékleti stabilitás és a hagyományos mérlegeknél jóval robusztusabb mechanikai kialakítás.
    (Szabadalmi bejegyzések: USA 1989, No.4799561, Kína 1991, No.12729, Japán 1995, No.1905686)

 

 

  Beépített óra; GLP/GMP/ISO megfelelőség


Fontos lehet a GLP/GMP/ISO9000 minőségbiztosítási követelmények kielégítéséhez. A kalibrációs adatok idő és dátumbélyeggel láthatók el.

A kijelzőn megjelenített idő készenléti állapotban

 

 Analóg kijelzési módok

Végértékre vonatkoztatott

A diagramm a mérlegen lévő bruttó súly nagyságát jelzi a végértékre vonatkoztatva.

Töltés

Egy elérni kívánt töltési súly és tolerancia sáv meghatározása után a diagramm a beállított értéktől való eltérést mutatja.

Ellenőrzés

Alsó és felső határérték beállítása után a mérleg jelzi, ha az éppen mért súly az elfogadható sávban van, illetve ha az érték magas vagy alacsony.

 

  Háttérvilágítás

Lehetővé teszi a gyengén megvilágított helyeken történő mérlegelést.

 

Windows Direct számítógépes kapcsolat

A mérési eredmények könnyedén emelhetők át Excel-be vagy más Windows alkalmazásokba, anélkül, hogy bármilyen szoftvert telepíteni kellene a számítógépre. Az egyetlen, ami szükséges egy RS-232C kábel. A szokásos AutoPrint funkció és az űrlapkitöltő szolgáltatások segítségével akár bonyolultabb mérési feladatokhoz is könnyen megoldható az adatgyűjtés önműködővé tétele.

 

 Fémburkolat

A precíziós alumínium öntvényből készült háznak köszönhető a mérleg esztétikus megjelenése, a belső szerkezet hatékony védelme és a könnyen tisztántartható felület.

 

GLP/GMP/ISO9000 megfelelőség

Ha a mérleghez egy opcionális nyomtató is csatlakozik, a mérési eredmények dátummal és idővel együtt nyomtathatók ki. A kalibrációs riport automatikusan kerülhet rögzítésre így biztosítva ezzel a GLP/GMP/ISO9000 által megkívánt nyomonkövethetőséget.

 

  Fajsúly meghatározás

Az opcionális SMK-401 kit felhasználásával a felhasználó a mérlegből egy igen precíz célberendezést alakíthat ki, kifejezetten fajsúly vagy sűrűség meghatározására. A fajsúlymérést támogató szoftveres támogatást a mérleg már eleve tartalmazza.

 

  Darabszámlálás és mértékegységváltás

A darabszámlálási szolgáltatás mellett a mérleg a százalékszámítást és számos mértékegység használatát is támogatja (pl. karát).

 

Nyomtatás
© Copyright Emalog Kft.
webmaster@emalog.hu
 
Kalibráló súlyok Nyomatékmérés Darumérlegek Hordozható mérlegek Másodkijelzők Adatgyűjtő rendszerek Részegységek Nyomtatók Folyamatirányítás Kiegészítők Járműmérlegek Ellenőrző mérlegek Robbanásbiztos rendszerek Szoftverek Mérlegcellák Mérlegműszerek Kereskedelmi árszorzós mérlegek Padlómérlegek Asztali mérlegek Precíziós mérlegek