Precíziós mérlegek
 
 

Professzionális platform mérlegek

BX-K sorozat

Áttekintő táblázat


 

A mérleg szolgáltatásai

 
Műszaki paraméterek

 

Az új UniBloc technológia a gyorsabb és pontosabb mérés kulcsa.

A Shimadzu új felső terhelésű mérlegcsaládját a legkorszerűbbnek számító UniBloc technológiának köszönhetően páratlanul gyors beállás jellemzi kiemelkedő stabilitás és megbízhatóság mellett. A hatékony beépített szolgáltatások széleskörű alkalmazást tesznek lehetővé. Az AUW-D sorozat motoros meghajtású, automatikusan vezérelt belső kalibrációval is rendelkezik.

 

UniBloc technológia, és ami mögötte van...

A hagyományos kialakítású elektromágneses belső egységet a Shimadzu egyetlen darabból álló ún. UniBloc modullal váltotta fel. Az áttörést a számítógép-vezérelt szikraforgácsolás megjelenése tette lehetővé. Ez a technológia, melynek bevezetését a Shimadzu az EB-K finommérlegekben már 1989-ben megkezdte, több szempontból is előnyöket kínál a felhasználók számára. A legfontosabbak ezek közül a rövid beállási idő, a kiemelkedő hőmérsékleti stabilitás és a hagyományos mérlegeknél jóval robusztusabb mechanikai kialakítás.
(Szabadalmi bejegyzések: USA 1989, No.4799561, Kína 1991, No.12729, Japán 1995, No.1905686)

 

Beépített óra; GLP/GMP/ISO megfelelőség

Fontos lehet a GLP/GMP/ISO9000 minőségbiztosítási követelmények kielégítéséhez. A kalibrációs adatok idő és dátumbélyeggel láthatók el.

A kijelzőn megjelenített idő készenléti állapotban

 

 Analóg kijelzési módok

Végértékre vonatkoztatott

A diagramm a mérlegen lévő bruttó súly nagyságát jelzi a végértékre vonatkoztatva.

Töltés

Egy elérni kívánt töltési súly és tolerancia sáv meghatározása után a diagramm a beállított értéktől való eltérést mutatja.

Ellenőrzés

Alsó és felső határérték beállítása után a mérleg jelzi, ha az éppen mért súly az elfogadható sávban van, illetve ha az érték magas vagy alacsony.

 

Built in RS-232C Interface

 

Fémburkolat

A precíziós alumínium öntvényből készült háznak köszönhető a mérleg esztétikus megjelenése, a belső szerkezet hatékony védelme és a könnyen tisztántartható felület.

 

 

Windows Direct számítógépes kapcsolat

A mérési eredmények könnyedén emelhetők át Excel-be vagy más Windows alkalmazásokba, anélkül, hogy bármilyen szoftvert telepíteni kellene a számítógépre. Az egyetlen, ami szükséges egy RS-232C kábel. A szokásos AutoPrint funkció és az űrlapkitöltő szolgáltatások segítségével akár bonyolultabb mérési feladatokhoz is könnyen megoldható az adatgyűjtés önműködővé tétele.

 

Animal weighing

Electronic balance to weighing animals. The dedicated software brings quick and reliable results of live animal weighing.

 

Darabszámlálás és mértékegységváltás

Make your balance in seconds to a piececounting balance. Piece counting function is installed as standard. Just place ten pieces and press the key. Pressing key at 20, 50 or 100 pieces will bring even further accuracy. Switching display between weight and number is a single touch key.

 

Műszaki adatok:

Model

BX-12KH

BX-22KH

BX-32KH

BX-32KS

BX-52KS

Capacity

12.000 g

22.000 g

32.000 g

32.000 g

52.000 g

Readability

0,1 g

0,1 g

0,1 g

1 g

1 g

Repeatability (σ) (g)

Ł 0,1

Ł 0,12

Ł 0,6

Lineality (g)

± 0,2

± 1

Stability time (s)

2.0 – 2,5

2.0

Working temperature (°C)

5 - 40

Temperature coefficient of sensitive (10 – 30 [°C]

± 3

± 4

Pan dimensions (mm)

345 x 250

Main body dimensions (mm)

360 x 125 x 125

Weight approx. (kg)

16,5

Display

LCD

Units available

g, kg, ct, mom, %, pcs, Lb, Oz, Ozt, tl, dwt, GN, t, d

Input/Output Terminals>

RS-232C/AUX –connector; Data I/O connector for en external printer

Standard equipment

Windows-Direct, Clock function, Printout for GLP/GMP/ISO

Software functions

Piece Counting, Animal weighing, Windows-Direct-Function,
Analog Bar Graph Display, Checkweighing, etc...

Nyomtatás
© Copyright Emalog Kft.
webmaster@emalog.hu
 
Kalibráló súlyok Nyomatékmérés Darumérlegek Hordozható mérlegek Másodkijelzők Adatgyűjtő rendszerek Részegységek Nyomtatók Folyamatirányítás Kiegészítők Járműmérlegek Ellenőrző mérlegek Robbanásbiztos rendszerek Szoftverek Mérlegcellák Mérlegműszerek Kereskedelmi árszorzós mérlegek Padlómérlegek Asztali mérlegek Precíziós mérlegek